L’Elegància del Paladar va néixer el desembre del 2012 a Figueres.

El nostre sentit d’empresa és ajudar tota persona a què disfruti d’un bon àpat, sà i equilibrat, tant a casa com a la feina. Vam començar el camí d’aquesta nova aventura per internet i, el 29 de setembre de 2014, vam obrir la nostra primera botiga a Vilafant, al barri de Les Forques. Els clients que confien amb nosaltres poden gaudir d’un menjar casolà, tradicional i una cuina senzilla. Amb l’esforç i uns objectius clars de qualitat i servei, som capaços d’obtenir resultats extraordinaris.

Treballem en tres direccions paral·leles que són: a) els àpats per a empreses i particulars, així com esdeveniments dissenyats a mida; b) els tallers de cuina i casals de cuina; i c) l’assessorament a famílies per millorar l’eficiència i l’eficàcia a la seva cuina, gaudir de més temps de lleure i ocupar-se de la cuina de manera molt més agradable.

 

Els nostres compromisos són:

  • Un producte de qualitat i de proximitat. Preus assequibles a totes les butxaques. Tu tries el preu i nosaltres et cuinem plats extraordinaris.
  • La satisfacció dels nostres clients i els seus convidats.
  • L’assessorament culinari per optimitzar temps i simplificar tasques de cuina a la llar.

L’empresa avança en direcció al sentit, treballant amb els valors següents que fan que sigui una empresa responsable i seriosa:

  • Exigència amb la qualitat i manera de cuinar el menjar, amb la higiene i neteja, amb els controls sanitaris.
  • Ajudar a que la cuina no sigui una molèstia per a ningú i que es pugui portar una dieta sana i equilibrada.
  • Apassionats del món del menjar i de les festes per compartir moments màgics amb la gent del teu entorn.

T’ho posem fàcil per què disfrutis d’un bon àpat, celebració i de la cuina.

 Per a qualsevol consulta, contacteu amb nosaltres aquí.