Tallers i Cursos

Us oferim tallers de cuina per a totes les edats, nivells i objectius. Ens adrecem tant a adults com a nens i famílies. La nostra oferta es pot resumir en:

Tallers

Classes particulars

Casal d’estiu

Regala cuina

Adults

  • Tallers reduïts planificats o tallers individualitzats. Organizem tallers d’iniciació a la cuina bàsica i senzilla del dia a dia. Per gaudir de la cuina, seguir una alimentació equilibrada i facilitar la preparació dels menjars.
  • Cursos avançats per millorar tècniques, oferir noves idees, optimitzar el temps a la cuina i lluir-vos cada dia o en ocasions especials.
  • Laboratori de cuina, per als gran gourmets i cuiners amb bona base, per fomentar l’oriniginalitat i i l’exel·lència d’aquells que sou apassoinats per la cuinar. Compartim idees i descobrirem les últimes tendències.

Nens

  • Tallers de sensibilització, per gaudir de la cuina, valorar l’alimentació equilibrada i poder aportar-los il·lusió i seguretat ajudant els pares a cuinar. Fomentem la convivència familiar a través de la cuina.
  • Tallers de postres, amb l’objectiu de valorar els aliments, entendre algunes tècniques i aprendre mètodes bàsics d’elaboració de manera lúdica i que puguin compartir en festes, dates especials, aniversaris o amb les famílies.
  • Casal d’estiu pels matins, amb activitats variades, conèixer aliments, cuinar, anar al mercat…

 

Podeu consultar dubtes o enviar suggeriments, escriviu-nos aquíSi voleu conèixer les activitats programades, podeu veure-les: