Millora l’eficiència per organitzar i preparar el menjar

 

Tant si vius sol, en parella, o amb fills, organitzar l’alimentació a casa per menjar de manera equilibrada sol requerir molta dedicació. Endreçar la nevera, tenir un petit rebost, organitzar i pensar els menjars diaris, preparar i fer la compra, cuinar, pot generar molt estrès i limitar el temps lliure. 

La nostra experiència i motivació et seran molt útils per aconseguir una millor gestió d’aquest temps i esforç. Som experts en analitzar les vostres necessitats, fent un estudi dels hàbits i rutines familiars per poder aportar-vos un nou plantejament amb noves rutines i consells que us poden millorar la qualitat de vida.

La nova organització de l’alimentació a casa que us proposarem us treurà molt d’estrès. Ja no caldrà pensar què fer per sopar, què queda a la nevera, o sortir corrents a comprar algun ingredient que us falta. Podreu estalviar entre mitja hora i 3 hores diàres dedicades a l’alimentació, en funció del vostre estil familiar i hàbits i rutines de vida.

Partint de les vostres necessitats, farem un estudi detallat dels vostres hàbits, rutines i organització a la cuina i us ofererirem el següent assessorament i suport:

  1. Organització dels àpats diaris
  2. Organització de la cuina
  3. Instauració d’hàbits

Aplicant el nostre consell i assessorament alimentari, podreu aconseguir:

  • Millorar la gestió del temps que dediqueu a cuinar
  • Millorar l’eficiència i l’eficàcia a la vostra cuina
  • Reduir el temps dedicat a la cuina basant-vos en una reoganització de la cuina, estris, compres, estratègies de treball, hàbits
  • Reduir l’estrès diari causat per compres, decisions dels menús, elaboracions, cerca de dietes equilibrades…

Anima’t ! Segur que sortiràs guanyant! Per a més informació, ves aquí .